ÚJ!   Oktatótermünkben már nemzetközileg elismert Pearson VUE vizsgákat is teljesíthet! Több információ

HRP Roadshow Online

Időpont:

2021. június 2., 8., 17. és 29.
10:00-12:00

Csatlakozás:

Online, regisztrációt követően

Szervező

HRP Europe Kft.

Akik az üzleti profitabilitás felé menetelnek tisztában vannak azokkal az ősi, de mégis sokszor elfelejtett folyamatokkal, melyek az evolúciót írják körül.

Az üzleti evolúcióban a felemelkedő vállalkozások közös tulajdonságai, hogy felismerik az adódó lehetőségeket és élnek azokkal, a piaci kihívásokra – legyenek azok új szabályozások vagy üzleti körülmények – hatékonyan reagálnak, így lényegében folyamatosan fejlődnek.

Csatlakozzon IT- és üzletfejlesztési villámkonferenciánkra!

  • Modern iroda, hatékony munkavégzés, a legújabb IT technológiákkal – mobilitás, kooperáció, távoli munkavégzés
  • Hálózati biztonság, webes fenyegetettségek – a leghatékonyabb védelem a kis irodáktól a nagyvállalatokig
  • Kiberbiztonság és modern mentési megoldások
  • Korszerű és népszerű adatbiztonsági lehetőségek

Ha a felsoroltak közül akár egy is aktuális az Ön számára, jöjjön el a fenti kihívásokra választ és technológiákat bemutató villámkonferenciánkra, amelyet az online térben rendezünk meg 2021. június 2-án, június 8-án, június 17-én és június 27-én, 10 és 12 óra között!

15-30 perces előadások és konzultációs lehetőség a
villámkonferencia idején az előadó szakértők támogatásával!

A program díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Témáink a Roadshow folyamán

Felejtse el a tévhiteket!

Néhány éve még sok cégnél gondolták úgy, hogy “otthon”, a saját szerveren tárolt adatok nagyobb biztonságban vannak, mintha azok valahol, egy távoli felhőben lennének. Bár helyben is megteremthető a biztonság, de ez sok munkába és pénzbe kerül. A felhőben az ott tárolt adatok és a folyamatok, olyan biztonsági szintje valósítható meg, amire a telepített szoftverek esetében csak a legnagyobb cégek lennének képesek.

Átfogó biztonsági megoldás

Egy sikeres vállalkozásnak nem kérdés, hogy egy átfogó biztonsági megoldással kell rendelkeznie. Ez azonban csak az első lépés: a hosszútávú siker kulcsa az iparági trendeknek és kihívásoknak megfelelő, átgondolt kiberbiztonsági stratégia felállítása.

Integrált kiberbiztonság, adatvédelem és -menedzsment

A végpontok, rendszerek és adatok védelme érdekében backup és disaster recovery, illetve a biztonságos fájlmegosztás és adatelérési megoldások, remek lehetőséget nyújtanak már a legkisebb vállalkozások számára is. Egyetlen megoldással AI-alapú malware és ransomware védelem, security és menedzsment eszközök, file szinkronizálás és megosztás, valamint blockchain-alapú file és e-Aláírás szolgáltatás is igénybe vehető

Milyen gyakran történik meg a baj?

Miért kulcsfontosságú óvni adatait? Biztosan kíváncsi arra is, hogy milyen gyakran történhet adatvesztés. Egy nemrégiben készített felmérés szerint, sajnos túl gyakran…

60% - A vállalati kulcsfontosságú adatok 60%-át Office dokumentumokban tárolják.

75% - Az esetek 75%-ban a cégek nem rendelkeznek semmilyen biztonsági mentéssel.

55% - A vállalatok 55%-a szenvedett már el valamilyen okból adatvesztést a felhőben.