ÚJ!   Oktatótermünkben már nemzetközileg elismert Pearson VUE vizsgákat is teljesíthet! Több információ

Fortinet Workshop II.

fortinet oktatás

Időpont:

2019. április 12.
09:00 - 14:00-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Szeretettel meghívjuk 2019.04.12-én Fortinet Workshopunk II. alkalmára!
 
Újabb érdekes témával jövünk! – Következő eseményünkön az integrált végpontvédelemről tartunk műhelynapot!

FortiClient – integrált végpontvédelem v6.0
 
A végpontok a leggyakoribb támadási felületek és a legsérülékenyebb támadási célpontok. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a malware támadások 30%-a, a hálózati végpontokon történik. A FortiClient megerősíti a végpontok védelmét, integrált átláthatósággal, állandó felügyelettel és proaktív védelemmel.
 
A végponti kockázatok felfedezése, monitorozása és a sebezhetőségek kiértékelésének képessége lehetőséget ad a leghatékonyabb végpontvédelem megvalósítására, a kockázatok mérséklésére és a kárkitettség csökkentésére. A FortiClient proaktív védelmet biztosít a fejlettebb támadások ellen is. A Security Fabric szoros integrációjával lehetőséget teremt a fenyegetések és a támadások szabály-alapú automatikus kezelésére.

A FortiClient azonban több, mint egy fejlett végpontvédelmi megoldás. A beépített felügyelete, három alap modult tartalmaz: a Fabric Agent modul a Security Fabric kapcsolathoz, végpontvédelmi modul, valamint a biztonságos távoli elérés modul. A Fabric Agent modul megosztja a végpont telemetriát a Security Fabrikkal és biztosítja a végpont teljes átláthatóságát, megfelelőségi felügyeletet és a sebezhetőségek kezelését.

Fejlett végponti védelmet biztosít, minta alapú védelem a malware-k ellen, viselkedés alapú vizsgálatok a behatolások megelőzésére, webszűrésre, valamint alkalmazás szintű tűzfal megoldás. A FortiClient rendelkezik a FortiSandbox integrációval, így lehetővé teszi a nulladik napi támadások és egyedi malware-k elleni védekezést. A FortiClient biztonságos távoli hozzáférést biztosít VPN-nel, single-sign-on és kétfaktoros hitelesítésen keresztül növeli a biztonságot.

 
Jöjjön el, és tudjon meg többet a workshop során, amelyen gyakorlati feladatokon keresztül mutatja be a FortiClient EMS végpont ellenőrzést vegyes (Windows & Linux) környezetben is!
A bevezető előadás után betekintést nyerhet, hogyan működtethető a FortiClient EMS a Fortinet Security Fabric integrálásával a kritikus adatok védelme érdekében.

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen