365 okos tárhely és Teams titkok:
Az IT megtakarítás mesterei 2024

Időpont:

2024. január 16. 
10:00-11:00

Csatlakozás:

Online, regisztrációt követően

Szervező

HRP Europe Kft.

Engedd meg, hogy meghívjunk egy különleges eseményre, amely a technológia és az üzleti agilitás határterületén helyezkedik el.

Csatlakozz hozzánk 2024-ben is: legújabb TECH-ARROW webinárunkon szakértőink felfedik az IT költségvetés optimalizálásának titkait a következő évre, ami sajnos még mindig nem lesz ransomware mentes!

Regisztrálj és vegyél részt ezen az interaktív és informatív webináron!

Webinárunkon többek között a következő témákat érintjük:

 • Mit takar a Microsoft 365 tárhelykezelés? Fedezd fel, hogyan árazza be és kezeli a Microsoft az adataidat, és hogyan befolyásolhatja ez az üzleti eredményeidet.
   
 • Tárolás optimalizálása: több, mint csak számok játéka. Tudj meg többet arról, hogyan teheted hatékonyabbá adataid kezelését anélkül, hogy veszélyeztetnéd azok biztonságát és elérhetőségét.
   
 • Régi adatok dilemma: Megőrizni vagy elengedni? Beszéljünk arról, miért érdemes megőrizni a régi adatokat, és milyen stratégiákat alkalmazhatunk azok hatékony tárolására.
   
 • A Team tenger kezelése: Útmutató a nem használt Teamek kezeléséhez. Külön szekcióban tárjuk fel, hogyan szabadulhatsz meg a feleslegessé vált Teams környezetektől, miközben növeled szervezeted rugalmasságát.
   
 • Backup+ és Ransomware: A rejtett lehetőségek felfedezése. Ismerd meg a plusz szintet, amit a Backup+ kínál, és azt, hogy hogyan használhatod ki ezt a pluszt anélkül, hogy többet kellene fizetned érte.

(a visszaigazoló e-mailben felkínált „add to calendar” kiválasztásával elmentheted outlook naptárodban is az eseményt)

Az IT működési költségek finomhangolása: spórolj velünk 2024-ben! 
Kapj exkluzív betekintést és praktikus tanácsokat, arról, hogy hogyan optimalizálhatod IT költségvetésed a következő évben!

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy naprakész legyél az IT világában és maximalizálhasd vállalatod potenciálját!

ELŐADÓNK

Ing. Balázsy Attila

Chief Technology Officer
TECH-ARROW