Pearson VUE vizsgaközpont

A HRP Oktatóteremben már lehetősége nyílik Pearson VUE nemzetközi minősítésű vizsgákat is teljesítenie.
Jelentkezzen a világ vezetői informatikai (és egyéb) vállalatainak több száz elérhető vizsgájára és szerezzen versenyképes szaktudást.

Hogyan segítheti a sikeres vizsga karrierje építését?

Pearson VUE vizsgák a HRP-nél

Napjainkban a birtokolt tudás sokszor nem elengedő ahhoz, hogy az áhított állást betölthessük.
A legtöbb munkahely elvárja, hogy rendelkezzünk valamilyen képesítéssel, amely a szakmai hozzáértést bizonyítja. Különösen igaz ez az IT szektorra, ahol egyre több termék értékesítéséhez és szakmai támogatásához elvárják a disztribútoroktól és viszonteladóktól, hogy megfelelő minősítéssekkel rendelkezzenek.

A HRP Oktatóteremben elérhető Pearson VUE nemzetközi számítógépes vizsgarendszerben a szükséges minősítéseket Ön is megszerezheti. A több száz vizsga között olyan cégek vizsgái is szerepelnek, mint például a Microsoft, Fortinet, Dell, Veeam, Veritas, Cisco, VMware, Oracle, IBM, BCS/ISEB (ISTQB), Check Point Citrix, CompTIA, EMC, PeopleCert®, HP, Linux Professional Institute, Pegasystems, SAP és sok más egyéb vizsga is.

Hogyan segítheti a Pearson VUE vizsgaközpontunkban való minősítés megszerzése?

Megszerzett tudás
igazolása

Szakmai hitelesség
növelése

Biztosabb
elhelyezkedés

Gyorsabb munkahelyi
előrelépés

Várható magasabb
fizetés

A hasznos tudás
hatalom 😉

Pearson VUE vizsgadíjak

A vizsgadíjak a vizsga megkezdését megelőzően átutalással vagy gyártói voucherrel egyenlíthetők ki.
A vizsgadíjak az egyes gyártók standard árlistái szerint alakulnak,
az aktuális pontos összegeket keresse a Pearson Vue honlapján vagy érdeklődjön a vizsga adminisztrátorunknál.

Helyszín

Pearson VUE vizsgaközpontunk a HRP Oktatóteremmel megegyező helyszínen található, ahol a legmodernebb környezetben várjuk ügyfeleinket.

Címünk:
HRP Oktatóterem
1033, Budapest, Huszti út 34.

Megközelítés amennyiben az Árpád-híd felől érkezik

Gépjárművel:
A Szentendrei úton, a benzinkútnál forduljon balra a Bogdáni útra, ezt követően a második lámpánál jobbra a Huszti útra.

Tömegközlekedéssel:

  1   -es villamossal Bécsi út felé
Árpád híd – Szentlélek tér (5 perc, 2 megálló)

 118  -as busszal Óbuda vasútállomás felé
Szentlélek tér – Búza utca (5 perc, 4 megálló)

 H5  -ös HÉV-vel Szentendre felé Szentlélek tér – Filatorigát (2 perc, 1 megálló)

Nyitvatartás

A Pearson VUE vizsgaközpontunk
hétfőtől-csütörtökig 9:00-12:00 és 13:00-16:00
között tart nyitva
(a zárási időpontig kell, hogy vége legyen a vizsgának).

Pearson VUE Vizsgaszabályzat

  • Az egyes vizsgák kizárólag személyesen, a személyazonosság igazolását követően, a HRP Oktatóteremben (vizsgaközpontban) tehetők le.
  • A vizsgázókat kérjük, hogy az ütemezett vizsgaidőpont előtt legalább 25 perccel jelenjenek meg, így az azonosítás és az adminisztráció kényelmesen elvégezhető.
  • A vizsgához – a Pearson VUE szabályzata alapján – két darab, személyazonosság igazolására alkalmas, érvényes igazolványt kérünk (pl. személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Az azonosítás során a gyártók többsége helyben készített fotót és digitális aláírást kér, amelyet a beléptetés során helyben készítünk el.
  • A vizsgára történő beléptetés részeként a vizsgázó köteles elfogadni a Pearson VUE és szükség esetén az adott gyártó vizsgaszabályzatát.
  • A vizsgák számítógép előtt zajlanak, angol nyelven. A vizsgákra a gyártók előre meghatározott időkorlátot határoz(hat)nak meg, ami általában 2-3 óra, ezért a regisztrált vizsgák kizárólag az előre rögzített terminusban végezhetők el, és késés esetén nem tudjuk garantálni a beléptetést.
  • A vizsgaterembe laptop, telefon, kézikönyv, segédeszköz, jegyzettömb, személyes tárgyak, táska, kabát, enni- és innivaló nem vihetők be, ezek tárolására a vizsga ideje alatt zárható szekrényt biztosítunk.
  • A vizsgák kamerás megfigyelés mellett zajlanak. A vizsga közben más vizsgázóval vagy a vizsga adminisztrátorral konzultálni, beszélgetni tilos.
  • A vizsga közben segédeszközként kizárólag a vizsgaközpont által biztosított, letörölhető, laminált jegyzetlapok használhatók. Ezt a vizsgát követően letörölve visszakérjük, a vizsgáról sem kérdések, sem válaszok, sem a laminált jegyzetlap vagy annak fotója nem vihető ki.
  • Amennyiben a fenti szabályokat a vizsgázó megsérti, a vizsga adminisztrátor köteles a vizsgát felfüggeszteni, ami érvénytelen vizsgát, esetlegesen további eltiltást eredményezhet. Az érvényes, ám sikertelen vizsga újabb vizsgadíj megfizetésével ismételhetők, ám erre az egyes gyártók 2-14 nap várakozási/felkészülési időt írhatnak elő.

Gyakran ismételt kérdések

Szigorú fertőtlenítési rendet vezettünk be az iroda teljes területén. Ez magában foglalja a kézfertőtlenítő szer biztosítását a jelentkezők számára a tesztközpontba való belépéskor, valamint az egyes munkaállomások felületének és felszerelésének fertőtlenítését minden vizsgaalkalom befejezése után. A bejelentkezés során használt berendezéseket minden használat után fertőtlenítjük.

Az alábbi linken tud vizsgákra rákeresni: https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx
Használja a keresősávot vagy a listát.Amennyiben a HRP Vizsgaközponton keresztül szeretne jelentkezni, használja az online jelentkezési lapunkat:
https://oktatoterem.hrp.hu/pearson-vue-vizsgakozpont/#jelentkezes 

Látogasson el az alábbi oldalra: https://home.pearsonvue.com/Test-takers.aspx, kattintson a ’Create account’ gombra, majd töltse ki az adatlapot. Miután létrehozta fiókját, jelentkezhet vizsgaidőpontra.

Kérjük, ügyeljen arra, hogy a rendszer azonos személynek akár több ID-t is létrehozhat, illetve ha vizsgaközponton keresztül jelentkezik, és nem adja meg a meglévő ID-t, a központnak is újat kell generálnia. A gyártók a különböző ID-k alatt történt vizsgákat külön személyek vizsgájaként tartják nyilván.

Amennyiben regisztrációs hiba miatt Önnek több accountja van, lehetőség van ezek összecsatolására a Pearson Customer Service-en keresztül.

E-mail-ben tájékoztatást fog kapni a vizsga átütemezéséről.

Kérjük, tájékoztassa a tesztadminisztrátort, amint a probléma felmerül. Ilyen esetben ügyiratot nyújtanak be a Pearson VUE felé, a legtöbb esetet 3-5 munkanapon belül kivizsgálják és megoldják. Felhívjuk azonban a figyelmét, hogy a vizsga halasztására a vizsgakezdés előtti 2 napban már csak hivatalos (orvosi, hatósági) igazolással és annak hiteles angol fordításával lehet.

Ha a vizsga befizetését a Pearson VUE-n keresztül dolgozták fel, akkor a visszavonási időponttól függetlenül teljes visszatérítést kap. Azok a jelentkezők, akiknek vizsgafizetését a vizsga szponzorán keresztül dolgozták fel, visszatérítést vagy hosszabbítást kapnak, amelyet a vizsga szponzora határoz meg.

A vizsgák átütemezésére a vizsga időpont előtt 48 óráig van lehetőség vagy az online felületen, vagy a vizsgaközponton keresztül az adminisztrátor segítségével, természetesen a rendelkezésre álló nyitott időpontok függvényében.
Amennyiben a vizsgához szükséges, érvényes dokumentumok nélkül érkezik valaki, semmilyen körülmények között nem tudjuk engedni a vizsgázást, a vizsgadíj elveszik.
Az „unscheduled break” azt jelenti, hogy megvan a lehetőség kiszaladni a vizsga közben mosdóba, inni egy pohár vizet, vagy a regisztrációs pulton hagyott ételt, italt elfogyasztani, de az idő telik tovább, ezzel a vizsgázó gazdálkodik. Ilyenkor telefonhoz, személyes tárgyakhoz hozzáférni szigorúan tilos. Ezek megsértése kizárást eredményezhet a vizsgáról.

A vizsgák időtartama 1-4 óra között mozog, átlagosan 2-2,5 órával számolhat.

Jelentkezzen vizsgáinkra!

A HRP Oktatóterem professzionális körülmények között és számos időpontban biztosít az év folyamán vizsgázási lehetőséget azoknak a jelentkezőknek, akik nemzetközileg elismert minősítéssel szeretnék alátámasztani szakmai rátermettségüket. Amennyiben szeretne minősített Pearson VUE vizsgát tenni vizsgaközpontunkban, vagy kérdése merült fel vizsgáinkat illetően kérjük, hogy töltse ki űrlapjaink egyikét.

Az alábbi űrlapon keresztül a  Pearson VUE vizsgaközpontunkban elérhető vizsgákra foglalhat időpontot, illetve küldheti el jelentkezését online formában.

A jelentkezés elküldése nem jelenti a vizsga automatikus regisztrálását!

A leadott jelentkezések alapján munkatársaink megkezdik a vizsgaregisztrációt, vagy amennyiben módosításra vagy pontosításra lenne szükséges, kapcsolatba lépnek Önnel e-mailben vagy telefonon. A vizsgaregisztrációt követően (a vizsga időpontja előtt legalább 2 munkanappal) visszaigazolást kap e-mailben a vizsga részleteiről és a további tennivalókról.

A *-gal jelzett adatok megadása kötelező.

Van olyan kérdése, melyre nem feleltünk?
Forduljon hozzánk bizalommal!