Fortinet Workshop IV. 2019Q4

Időpont:

2019. október 25.
09:00 - 13:30-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Védje meg levelező rendszerét a FortiMail segítségével!

 

Ismét fél napos, intenzív műhelymunka napot tartunk a HRP Oktatótermében, melyre szeretettel várunk minden technikai érdeklődőt!

 

IV. Fortinet Workshopunk alkalmával a FortiMail – az e-mail biztonsági megoldása kerül bemutatásra.

Miért érdemes eljönni?
 
 

A legfontosabb kommunikációs csatorna a modern vállalkozások életében még mindig az elektronikus levelezés, mely épp ezért a kiberbűnözök közkedvelt célpontja.

 

Az interaktív műhelynapunkat bevezető előadással kezdjük, majd az oktatónk által felállított laboratórium segítségével megtanuljuk hol és hogyan kell telepíteni és kezelni a FortiMail-t, mely módon és beállításoknak köszönhetően tudjuk blokkolni a felmerülő veszélyeket.

 

A FortiMail e-mail biztonsági megoldása a FortiGuard Labs legújabb technológiáit és biztonsági szolgáltatásait implementálja, így rendkívül magas szintű védelmet nyújt a fejlett fenyegetések ellen, miközben az adatvesztés elkerülése érdekében integrált adatvédelmi megoldással rendelkezik.

Használatával elkerülhetjük a spameket és az e-mailben terjesztett kártékony programokat, kivédhetjük az adathalász támadásokat.

 

Jöjjön el technikai képzésünkre, szerezzen gyakorlati tapasztalatokat egy olyan e-mail security megoldás kialakításában, amely könnyen kezelhető és karbantartható.

 

TEMATIKA

Előadó: Kiss Zoltán (Fortinet)

 

Képzésünk gyakorlaton alapszik, az Oktatótermünk felszereltségéből adódóan az eszközöket biztosítjuk.
Amennyiben igényt tart saját laptopjára, nyugodtan hozza magával.

 

A technikai képzésünk INGYENES, viszont Műhelymunkánkra létszám limitet szabunk, így részvételi szándékát kérjük előre jelezze az alábbi gombra kattintva:

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesíti workshopunkat, nap végén OKLEVELET kap.
(Az oklevél nem az NSE rendszer minősítés szerinti certifikáció.)

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen