Fortinet Workshop III. 2019Q2

Időpont:

2019. június 07.
09:00 - 14:00-ig

Helyszín:

HRP Oktatóterem
1033 Budapest, Huszti út 34

Szervező

HRP Europe Kft.

Tegye biztonságosabbá a hálózati infrastruktúráját FortiSwitch, FortiAP és a FortiLink segítségével!
 
Ismét fél napos, intenzív műhelymunka napot tartunk a HRP Oktatótermében, melyre szeretettel várunk minden technikai érdeklődőt!

Miért érdemes eljönni?

A hálózathoz csatlakoztatott eszközök száma és típusai exponenciálisan növekednek, új sebezhetőségek derülnek ki, és a támadási felületetek sokszorozódnak. Ennek a tendenciának a kezelése azonban sokkal többet igényel, mint felügyelni a hálózati hozzáféréseket.

Vizsgálat szükséges a kártékony programok ellen, meg kell akadályozni a rosszindulatú webhelyek elérését, ellenőrizni kell a végpont integritást, felügyelni és szabályozni az alkalmazás használatot, ezáltal csökkentve a hálózat, az alkalmazások, valamint az eszközkezelés összetettségét.

A Fortinet Secure Unified Access megoldása átfogó biztonságot nyújt a hálózati infrastruktúrán. A FortiGate készülékek, a FortiSwitch eszközök és a FortiAP vezeték nélküli hozzáférési pontok közötti szoros integráció lehetővé teszi a közös, átfogó biztonsági házirendet a hálózaton.

Látogasson el a technikai képzéseinkre, szerezzen gyakorlati tapasztalatokat egy olyan biztonságos hozzáférésű megoldás kialakításában, amely könnyen kezelhető és karbantartható.


TEMATIKA
Előadó: Kiss Zoltán (Fortinet)

Képzésünk gyakorlaton alapszik, az Oktatótermünk felszereltségéből adódóan az eszközöket biztosítjuk. Amennyiben igényt tart saját laptopjára, nyugodtan hozza magával.

Műhelymunkánkra viszont létszám limitet szabunk, így részvételi szándékát kérjük előre jelezze az alábbi gombra kattintva:

Minden résztvevő, aki sikeresen teljesíti workshopunkat, nap végén OKLEVELET kap.
(Az oklevél nem az NSE rendszer minősítés szerinti certifikáció.)

Parkolás: FixDirect Kft. előtti murvás parkolóban díjmentesen